Ruce v mouce : domácí pečivo s kváskem i droždím / Iva Trhoňová ; fotografie: Iva Trhoňová, Miloš Trhoň, Shutterstock

By: Trhoňová, Iva [aut, pht]Contributor(s): Trhoň, Miloš [pht] | Shutterstock (firma)Material type: TextTextPublisher: Brno : CPress, 2017Edition: 1. vydáníDescription: 191 stran : barevné ilustrace ; 24 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 978-80-264-1688-3Subject(s): kváskové pečivo | kynuté těsto | kvásek | droždí | pečení | kváskové pečivo kynutá těstaGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: "Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda"Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, žemle a bulky, placky, pizzy nebo kynuté sladkosti. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Pobočka Dům kultury
Naučná pro dospělé DK 64 (Browse shelf) Available 420320119747

Terminologický slovník

"Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda"Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, žemle a bulky, placky, pizzy nebo kynuté sladkosti. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha