Zelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák, Pražský kulinářský institut
Material type:
Item type | Current location | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Dospělé oddělení | Naučná pro dospělé | 641/642 (Browse shelf) | Checked out | 01/09/2025 | 420320127732 |
Browsing Dospělé oddělení shelves, Collection: Naučná pro dospělé Close shelf browser
641/642 Jak jíme zdravě na jaře / | 641/642 Pečeme podle Herbáře: Sladce / | 641/642 Maso / | 641/642 Zelenina a luštěniny / | 641/642 Krizová kuchařka ze Svatojánu / | 641/642 Low carb : | 641/642 Markéta v troubě / |
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem"krok za krokem".Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci "bílé řady" Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
There are no comments on this title.