Zelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák, Pražský kulinářský institut

By: Vaněk, Roman, 1969 led. 11.- [aut]Contributor(s): Vaňková, Jana [aut] | Bílek, Pavel [pht] | Novák, Tomáš [pht] | Pražský kulinářský institutMaterial type: TextTextSeries: Jednoduše & dokonale: Publisher: Praha : Prakul Production, s.r.o., 2018Edition: První vydáníDescription: 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 978-80-87737-31-6Other title: Jednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny [Spine title]Subject(s): zeleninová jídla | luštěninová jídla | kuchařské knihy | zelenina | luštěninyGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem"krok za krokem".Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci "bílé řady" Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná pro dospělé 641/642 (Browse shelf) Checked out 01/09/2025 420320127732

Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut

Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem"krok za krokem".Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci "bílé řady" Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha