Vaněk, Roman, 1969 led. 11.-
Zelenina a luštěniny / Jednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák, Pražský kulinářský institut - První vydání - 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm - Jednoduše & dokonale . - Jednoduše & dokonale .
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem"krok za krokem".Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci "bílé řady" Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
978-80-87737-31-6
cnb002965652
zeleninová jídla
luštěninová jídla
kuchařské knihy zelenina luštěniny
kuchařské recepty
641/642 641.55:635.65 (083.12)
Zelenina a luštěniny / Jednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák, Pražský kulinářský institut - První vydání - 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm - Jednoduše & dokonale . - Jednoduše & dokonale .
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem"krok za krokem".Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci "bílé řady" Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
978-80-87737-31-6
cnb002965652
zeleninová jídla
luštěninová jídla
kuchařské knihy zelenina luštěniny
kuchařské recepty
641/642 641.55:635.65 (083.12)