Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; [z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková]

By: Roux, Michel, 1941- [aut]Contributor(s): Linder, Lisa [pht] | Rákosníková, Jitka [trl]Material type: TextTextOriginal language: English Publisher: Praha : Ikar, 2015Edition: Vyd. 1Description: 271 s. : barev. il., portréty ; 29 cmISBN: 978-80-249-2735-0 :Subject(s): kuchařky | kuchařské recepty Francie francouzská kuchyně jídla příprava příručkyScope and content: Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná pro dospělé 641/642 (Browse shelf) Available 420320114138

Terminologický slovník

Obsahuje rejstřík

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha