000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01535nam a2200301 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
KN4203200000113864 |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20211002004816.0 |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
151001s2015 xr |||||||||||||||||cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-80-249-2735-0 : |
Dostupnost |
699.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
PIG501 |
Jazyk katalogizace |
cze |
041 1# - Kód jazyka |
-- |
eng |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.5 |
Idetifikátor vydání MDT |
h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Roux, Michel, |
Datumy související se jménem |
1941- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0196056 |
-- |
aut |
(RLIN) |
34845 |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Vůně francouzské kuchyně / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; [z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková] |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
Vyd. 1. |
260 ## - Nakladatelské údaje |
Místo vydání |
Praha : |
Jméno nakladatele |
Ikar, |
datum vydání |
2015 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
271 s. : |
Další fyzické údaje |
barev. il., portréty ; |
Rozměry |
29 cm |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Terminologický slovník |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Obsahuje rejstřík |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
kuchařky |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
kuchařské |
-- |
recepty |
-- |
Francie |
-- |
francouzská |
-- |
kuchyně |
-- |
jídla |
-- |
příprava |
-- |
příručky |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Linder, Lisa |
Číslo autoritního záznamu |
jo2012723909 |
-- |
pht |
(RLIN) |
34846 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Rákosníková, Jitka |
Číslo autoritního záznamu |
pna2006337954 |
-- |
trl |
(RLIN) |
24182 |
765 18 - Záhlaví v originálním jazyce |
Název |
Essence of French cooking |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Signatura titulu |
PIG501 |