Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / Katka Švejdová, Václav Frič

Contributor(s): Švejdová, Kateřina [edt] | Frič, Václav, 1974- [cur]Material type: TextTextSeries: Apetit speciál: Publisher: Praha : Burda Media 2000, 2014Description: 159 s. : fotISBN: 978-80-87575-14-7 :Subject(s): potraviny | maso | nakupování | zpracování | vaření | pečení | kuchaři | potraviny maso zpracování masa vaření kuchařiGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná pro dospělé 641/642 (Browse shelf) Available 420320108101

Název z obálky

Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha