Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / Katka Švejdová, Václav Frič
Material type:
Item type | Current location | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Dospělé oddělení | Naučná pro dospělé | 641/642 (Browse shelf) | Available | 420320108101 |
Browsing Dospělé oddělení shelves, Collection: Naučná pro dospělé Close shelf browser
641/642 Kuchařka při onemocnění dnou : | 641/642 Zdravý životní styl a jídelníček pro seniory / | 641/642 Vaříme bez soli : | 641/642 Jak nakupovat a zpracovávat maso : | 641/642 Rychlovky v kuchyni / | 641/642 Jídlo na prvním místě : | 641/642 Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / |
Název z obálky
Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
There are no comments on this title.