000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01577nam a2200361 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
KN4203200000100982 |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20211002004107.0 |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
140409s2014 xr |||||||||||||||||cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-80-87575-14-7 : |
Dostupnost |
199.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
PIG501 |
Jazyk katalogizace |
cze |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
-- |
Konspekt |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641 |
Idetifikátor vydání MDT |
h |
245 00 - Údaje o názvu |
Název |
Jak nakupovat a zpracovávat maso : |
Další údaje o názvu |
všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Katka Švejdová, Václav Frič |
260 ## - Nakladatelské údaje |
Místo vydání |
Praha : |
Jméno nakladatele |
Burda Media 2000, |
datum vydání |
2014 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
159 s. : |
Další fyzické údaje |
fot. |
490 1# - Údaje o edici |
Údaje o edici |
Apetit speciál |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Název z obálky |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
potraviny |
Číslo autoritního záznamu |
ph115833 |
-- |
czenas |
(RLIN) |
30149 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
maso |
Číslo autoritního záznamu |
ph122657 |
-- |
czenas |
(RLIN) |
32348 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
nakupování |
Číslo autoritního záznamu |
ph123162 |
-- |
czenas |
(RLIN) |
32349 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
zpracování |
-- |
czenas |
(RLIN) |
32350 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
vaření |
-- |
czenas |
(RLIN) |
30432 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
pečení |
Číslo autoritního záznamu |
ph406960 |
-- |
czenas |
(RLIN) |
30433 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
kuchaři |
Číslo autoritního záznamu |
ph305445 |
-- |
czenas |
(RLIN) |
32351 |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
potraviny |
-- |
maso |
-- |
zpracování masa |
-- |
vaření |
-- |
kuchaři |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
-- |
czenas |
(RLIN) |
20936 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Švejdová, Kateřina |
Číslo autoritního záznamu |
hka2013794576 |
-- |
edt |
(RLIN) |
32352 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Frič, Václav, |
Datumy související se jménem |
1974- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0119738 |
-- |
cur |
(RLIN) |
32353 |
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Apetit speciál |
-- |
32354 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Signatura titulu |
PIG501 |