Jak nakupovat a zpracovávat maso : (Record no. 38435)

000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01577nam a2200361 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné KN4203200000100982
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20211002004107.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 140409s2014 xr |||||||||||||||||cze d
020 ## - ISBN
ISBN 978-80-87575-14-7 :
Dostupnost 199.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace PIG501
Jazyk katalogizace cze
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
-- Konspekt
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641
Idetifikátor vydání MDT h
245 00 - Údaje o názvu
Název Jak nakupovat a zpracovávat maso :
Další údaje o názvu všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /
Údaj o odpovědností, atd. Katka Švejdová, Václav Frič
260 ## - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Jméno nakladatele Burda Media 2000,
datum vydání 2014
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 159 s. :
Další fyzické údaje fot.
490 1# - Údaje o edici
Údaje o edici Apetit speciál
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Název z obálky
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma potraviny
Číslo autoritního záznamu ph115833
-- czenas
(RLIN) 30149
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma maso
Číslo autoritního záznamu ph122657
-- czenas
(RLIN) 32348
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma nakupování
Číslo autoritního záznamu ph123162
-- czenas
(RLIN) 32349
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma zpracování
-- czenas
(RLIN) 32350
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma vaření
-- czenas
(RLIN) 30432
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma pečení
Číslo autoritního záznamu ph406960
-- czenas
(RLIN) 30433
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma kuchaři
Číslo autoritního záznamu ph305445
-- czenas
(RLIN) 32351
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín potraviny
-- maso
-- zpracování masa
-- vaření
-- kuchaři
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
-- czenas
(RLIN) 20936
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Švejdová, Kateřina
Číslo autoritního záznamu hka2013794576
-- edt
(RLIN) 32352
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Frič, Václav,
Datumy související se jménem 1974-
Číslo autoritního záznamu xx0119738
-- cur
(RLIN) 32353
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název
Unifikovaný název Apetit speciál
-- 32354
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Signatura titulu PIG501
Holdings
Status úbytku Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Lokace Total Renewals Naposledy spatřeno Kód sbírky Cena účinná od Typ jednotky Koha
  420320108101     149.25   108101 17/04/2014 Dospělé oddělení 641/642 199.00 Kosmas Dospělé oddělení 3 04/04/2025 Naučná pro dospělé 02/10/2021 Kniha

Powered by Koha