Nakládáme zeleninu : (Record no. 42751)

000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 02190nam a2200325 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné KN4203200000122306
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20211002005200.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 160830s2016 xr |||||||||||||||||cze d
020 ## - ISBN
ISBN 978-80-247-5785-8
Zpřesnění (brožováno) :
Dostupnost Kč 299.00
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace PIG501
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
-- ger
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
-- Konspekt
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.4:635.1/.8
Idetifikátor vydání MDT m
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 66.098:577.15
Idetifikátor vydání MDT m
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 664.8.039.7:635.1/.8
Idetifikátor vydání MDT m
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Lorenz-Ladener, Claudia
Číslo autoritního záznamu xx0083455
-- aut
(RLIN) 36237
245 10 - Údaje o názvu
Název Nakládáme zeleninu :
Další údaje o názvu zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení /
Údaj o odpovědností, atd. Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání První vydání
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Grada Publishing,
Datum vydání, distribuce, atd. 2016
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 120 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 24 cm
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín statický obraz
Typ obsahu - kód sti
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín zelenina
-- konzervování zeleniny
-- fermentace
-- kvašená zelenina
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Pomikálková, Magdaléna
Číslo autoritního záznamu xx0039529
-- trl
(RLIN) 36238
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Signatura titulu PIG501
Holdings
Status úbytku Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Lokace Total Renewals Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena účinná od Typ jednotky Koha
  420320116633     227.24   116633 30/08/2016 Dospělé oddělení 641/642 299.00 Kosmas Dospělé oddělení 1 29/07/2024 24/10/2022 Naučná pro dospělé 02/10/2021 Kniha

Powered by Koha