Beranová, Magdalena, 1930-

Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová - Vyd. 2.,, přepracované a rozšířené - Praha : Academia, 2011 - 511 s., 36 barevných fotografií na příloze : il., mapka ; 21 cm

Dotisk 2007 Na titulní stránce uveden rok vydání 2007 Černobílé fotografie, faksimile, kresby Příloha: Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století Pravěká inspirace v kuchyni Text tištěn částečně ve dvou sloupcích na stránce

Bibliografie

978-80-200-1991-2 : Kč 495.00


gastronomie
výživa člověka
starověk
středověk

gastronomie stravování výživa člověka kuchařství mlynářství dějiny starověk středověk zemědělské produkty obilí luštěniny zelenina ovoce houby koření pochutiny potraviny pečivo chov dobytka rybolov maso ryby mléčné výrobky vejce tuky jídla nápoje kuchařské technologie kuchařské recepty zvyky a tradice stolničení kuchyňské vybavení studie


studie

641/642(091) 613.2 94"04/14" 94(3)

Powered by Koha