000 01577nam a2200361 4500
001 KN4203200000100982
005 20211002004107.0
008 140409s2014 xr |||||||||||||||||cze d
020 _a978-80-87575-14-7 :
_c199.00 Kč
040 _aPIG501
_bcze
072 7 _a641
_xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla
_2Konspekt
_919
080 _a641
_2h
245 0 0 _aJak nakupovat a zpracovávat maso :
_bvšechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /
_cKatka Švejdová, Václav Frič
260 _aPraha :
_bBurda Media 2000,
_c2014
300 _a159 s. :
_bfot.
490 1 _aApetit speciál
500 _aNázev z obálky
520 2 _aNa 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
650 0 7 _apotraviny
_7ph115833
_2czenas
_930149
650 0 7 _amaso
_7ph122657
_2czenas
_932348
650 0 7 _anakupování
_7ph123162
_2czenas
_932349
650 0 7 _azpracování
_2czenas
_932350
650 0 7 _avaření
_2czenas
_930432
650 0 7 _apečení
_7ph406960
_2czenas
_930433
650 0 7 _akuchaři
_7ph305445
_2czenas
_932351
653 _apotraviny
_amaso
_azpracování masa
_avaření
_akuchaři
655 7 _akuchařské recepty
_2czenas
_920936
700 1 _aŠvejdová, Kateřina
_7hka2013794576
_4edt
_932352
700 1 _aFrič, Václav,
_d1974-
_7xx0119738
_4cur
_932353
830 0 _aApetit speciál
_932354
910 _aPIG501
999 _c38435
_d38435