TY - BOOK AU - Vaněk,Roman AU - Vaňková,Jana AU - Bílek,Pavel AU - Novák,Tomáš ED - Pražský kulinářský institut TI - Zelenina a luštěniny T2 - Jednoduše & dokonale SN - 978-80-87737-31-6 PY - 2018/// CY - Praha PB - Prakul Production, s.r.o. KW - zeleninová jídla KW - czenas KW - luštěninová jídla KW - kuchařské knihy KW - zelenina KW - luštěniny KW - kuchařské recepty N1 - Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut N2 - Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem"krok za krokem".Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci "bílé řady" Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům ER -