Brunning, Andy

Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi - První vydání - 152 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 17 x 20 cm

Přeloženo z angličtiny

Obsahuje bibliografii

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.

978-80-271-0773-5 Kč 329,00

cnb003047592


potraviny
analýza potravin
toxikologie potravin
fyzikální vlastnosti potravin
chemická analýza
všeobecnosti a zajímavosti

jídlo chemické vlastnosti zajímavosti


populárně-naučné publikace

613 543.6:663/664 615.9:663/664 663/664:53 0/9