Vůně francouzské kuchyně /
Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; [z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková]
- Vyd. 1.
- Praha : Ikar, 2015
- 271 s. : barev. il., portréty ; 29 cm
Terminologický slovník Obsahuje rejstřík
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech
978-80-249-2735-0 : 699.00 Kč
kuchařky kuchařské recepty Francie francouzská kuchyně jídla příprava příručky