400 : snídaně, brunch, kafe / ilustrace: Adam Dvořák

By: Hejlík, Lukáš, 1980-Contributor(s): Dvořák, Adam, 1986-Material type: TextTextPublisher: Praha : Došel karamel, s.r.o., 2024Edition: 1. vydáníDescription: 301 stran : barevné ilustrace, portréty ; 22 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788088465102Other title: Snídaně, brunch, kafeSubject(s): 21. století | pohostinská zařízení | stravovací zařízení | gastronomie | turistické zajímavosti | ČeskoGenre/Form: adresáře | průvodce | fotografické publikace Scope and content: Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty.Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki.Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové.Pokaždé u toho bylo kafe.Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal hladinu cholesterolu v krvi.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná
Naučná pro dospělé 908(437) (Browse shelf) Available 420320139939
Browsing Dospělé oddělení shelves, Shelving location: Naučná, Collection: Naučná pro dospělé Close shelf browser
908(437) Mňam Česko! / 908(437) Českomoravská stezka : 908(437) Krkonoše / 908(437) 400 : 908(437) Krušnohorské osudy / 908(437) Bizarní Česko : 908(437) Zmizelá místa /

Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty.Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki.Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové.Pokaždé u toho bylo kafe.Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal hladinu cholesterolu v krvi.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha