Znovu Provence / Peter Mayle; z anglického originálu přeložil Paul Millar

By: Mayle, Peter, 1939-2018 [Autor]Contributor(s): Svoboda, Dominik [hudebník] | Millar, Paul, 1933- [překladatel] | Koníř, Lubomír, 1968- [režisér]Material type: TextTextLanguage: 00-čeština Original language: 01-angličtina Series: Publisher: Praha : Tympanum, C2017Edition: [1.] vydání, datum vydání z TympanaDescription: 1 zvuková deska (10:10:00) : Digital, Stereo, MP3 ; 12 cmContent type: mluvené slovo Media type: audio Carrier type: audiodiskISBN: 8594072272691Subject(s): mluvené slovo humoristické romány Francie Provence (Francie) MP3Scope and content: Závěrečná část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie. Místní starousedlíci, jakoby navzdory modernímu světu, stále ještěžijí přirozeným tempem ročních období, radují se z dobrého jídla a vína, a i když ve skutečnosti možná ani tady neexistuje ideální vesnice, přece nalezneme řadu zcela zvláštních důvodů, proč si Provence oblíbit.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Status Date due Barcode
Audio vizuální Audio vizuální Studovna
Beletrie
CD 4898 (Browse shelf) Checked out 18/08/2025 420329005355

Závěrečná část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie. Místní starousedlíci, jakoby navzdory modernímu světu, stále ještěžijí přirozeným tempem ročních období, radují se z dobrého jídla a vína, a i když ve skutečnosti možná ani tady neexistuje ideální vesnice, přece nalezneme řadu zcela zvláštních důvodů, proč si Provence oblíbit.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha