Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi

By: Brunning, Andy [aut]Contributor(s): Somogyi, Petr [trl]Material type: TextTextOriginal language: English Publisher: Praha : Grada Publishing, 2019Edition: První vydáníDescription: 152 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 17 x 20 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 978-80-271-0773-5Uniform titles: Why does asparagus make your wee smell?. Česky Subject(s): potraviny | analýza potravin | toxikologie potravin | fyzikální vlastnosti potravin | chemická analýza | všeobecnosti a zajímavosti | jídlo chemické vlastnosti | zajímavostiGenre/Form: populárně-naučné publikace Online resources: Obalkyknih.cz Scope and content: Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná pro dospělé 613 (Browse shelf) Available 420320122604

Přeloženo z angličtiny

Obsahuje bibliografii

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha