160 gramů sacharidů : jezme chutně bez výčitek / Krisztina Vrábelová ; z maďarského originálu 160 grammos szénhidrátdiéta ... přeložila Tatiana Notinová

By: Vrábel, Krisztina [aut]Contributor(s): Notinová, Tatiana [trl]Material type: TextTextOriginal language: Hungarian Publisher: V Bratislavě : Noxi, 2016Edition: Vydání prvníDescription: 167 stran : barevné ilustrace ; 22 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 978-80-8111-324-6Other title: Sto šedesát gramů sacharidů | Název v tiráži: Jezme chutně bez výčitek : 160 gramů sacharidůUniform titles: 160 grammos szénhidrátdiéta. Česky Subject(s): jídla | dietní jídla | sacharidy -- zdravotní aspekty | inzulinová rezistence | poruchy metabolismu glykémie diabetes mellitus sacharidová dieta snídaně svačiny hlavní jídla slaná jídla masitá jídla bezmasá jídla zeleninová jídla rybí jídla sladká jídla dezerty nepečené moučníky slané pečivo nápoje kuchařské knihyGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Cukrovka, inzulinová rezistence či dieta značně omezují stravovací možnosti lidí. Krisztina Vrábel se rozhodla to změnit, protože jí samotné diagnostikovali inzulinovou rezistenci. Ve své kuchařce uvádí možnosti jak dodržovat příjem předepsaných 160 g sacharidů denně tak, aby váš jídelníček byl pestrý a obsahoval chutná jídla.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná pro dospělé 641/642 (Browse shelf) Vyřazeno s úbytkovým číslem 420320117895

Tabulka sacharidů

Obsahuje rejstřík

Cukrovka, inzulinová rezistence či dieta značně omezují stravovací možnosti lidí. Krisztina Vrábel se rozhodla to změnit, protože jí samotné diagnostikovali inzulinovou rezistenci. Ve své kuchařce uvádí možnosti jak dodržovat příjem předepsaných 160 g sacharidů denně tak, aby váš jídelníček byl pestrý a obsahoval chutná jídla.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha