Piknik v Provence / Elizabeth Bard ; přeložila Petra Diestlerová

By: Bard, Elizabeth [aut]Contributor(s): Diestlerová, Petra, 1972- [trl]Material type: TextTextOriginal language: English Publisher: Praha : Motto, 2016Edition: Vydání prvníDescription: 372 stranContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 978-80-267-0656-4Subject(s): světová literatura americká literatura partnerské vztahy francouzská kuchyně Provence (Francie)Genre/Form: americké romány | kuchařské recepty Scope and content: Autorka bestselleru Oběd v Paříži nás zve na další kulinářské a životní dobrodružství. Elizabeth s manželem při romantickém výletu propadli kouzlu Provence, rozhodli se odstěhovat na venkov a otevřít si tam zmrzlinářství. Její druhá autobiografická knížka obsahuje lákavé recepty na jídla jako plněné cuketové květy, fíkový koláč či medovo-tymiánová zmrzlina, ale především vypráví o všem, co se může stát, když se dva lidé z města přestěhují na venkov, když manželé zakládají společný podnik, když se americké děvče učí francouzskému stylu rodičovství a když vášnivá kuchařka objevuje klasickou provensálskou kuchyni. S vtipem, humorem a kopečkem jahodového sorbetu nám Elizabeth připomíná, že život - v kuchyni i mimo ni - je dostaveníčko s neočekávaným.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Beletrie pro dospělé Checked out 03/09/2025 420320116887

Autorka bestselleru Oběd v Paříži nás zve na další kulinářské a životní dobrodružství. Elizabeth s manželem při romantickém výletu propadli kouzlu Provence, rozhodli se odstěhovat na venkov a otevřít si tam zmrzlinářství. Její druhá autobiografická knížka obsahuje lákavé recepty na jídla jako plněné cuketové květy, fíkový koláč či medovo-tymiánová zmrzlina, ale především vypráví o všem, co se může stát, když se dva lidé z města přestěhují na venkov, když manželé zakládají společný podnik, když se americké děvče učí francouzskému stylu rodičovství a když vášnivá kuchařka objevuje klasickou provensálskou kuchyni. S vtipem, humorem a kopečkem jahodového sorbetu nám Elizabeth připomíná, že život - v kuchyni i mimo ni - je dostaveníčko s neočekávaným.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha