Nože v kuchyni. jak krájet, filetovat a vykošťovat jako profesionál! / Marcus Wareing ... [et al.] ; překlad Lucie Schürerová

By: Wareing, Marcus, 1970- [aut]Contributor(s): Schürerová, Lucie, 1978- [trl]Material type: TextTextOriginal language: English Series: Jídlo & nápoje & recepty: Publisher: Praha : Fragment, 2014Edition: 1. vydDescription: 224 s. : ilISBN: 978-80-253-2241-3 :Subject(s): nože používání návody zelenina maso ryby měkkýši těsta dezerty ovoceScope and content: Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení!
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná pro dospělé 64 (Browse shelf) Available 420320111548

Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení!

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha