Kniha o židovské kuchyni : Odysea ze Samarkandu a Vilniusu do dnešních dnů / Claudia Rodenová ; přeložil Vladimír Fuksa
Material type:
Item type | Current location | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Dospělé oddělení | Naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf) | Available | 420320079714 |
Browsing Dospělé oddělení shelves, Collection: Naučná pro dospělé Close shelf browser
641 Mlsné jazýčky slavných : | 641 Saláty a pomazánky / | 641 Zvěřinové hody / | 641 Kniha o židovské kuchyni : | 641 Z moře na talíř / | 641 Domácí zpracování mléka / | 641 Kuchařské čarování. |
Název originálu: The book of Jewish food
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Kniha není pouze kuchařkou s židovskými recepty. Autorka v ní jakoby pohledem z kuchyně popisuje dějiny židovské diaspory. Osm stovek receptů odráží různé světové kultury a regiony, od židovské čtvrti v Káhiře, kde Claudia Rodenová prožila své dětství, přes Evropu, sever Afriky, Asii a obě Ameriky.
There are no comments on this title.