Kniha o židovské kuchyni : Odysea ze Samarkandu a Vilniusu do dnešních dnů / Claudia Rodenová ; přeložil Vladimír Fuksa

By: Roden, Claudia, 1936- [aut]Contributor(s): Fuksa, Vladimír [trl]Material type: TextTextOriginal language: English Publisher: Praha : BB art, 2005Edition: 1. vyd. v českém jazyceDescription: 598 s. ; 26 cmISBN: 80-7341-686-7 :Subject(s): kuchařky kuchařské recepty kuchařství vaření jídla židovská jídlaScope and content: Kniha není pouze kuchařkou s židovskými recepty. Autorka v ní jakoby pohledem z kuchyně popisuje dějiny židovské diaspory. Osm stovek receptů odráží různé světové kultury a regiony, od židovské čtvrti v Káhiře, kde Claudia Rodenová prožila své dětství, přes Evropu, sever Afriky, Asii a obě Ameriky.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Kniha Kniha Dospělé oddělení
Naučná pro dospělé 641 (Browse shelf) Available 420320079714

Název originálu: The book of Jewish food

Obsahuje bibliografii a rejstřík

Kniha není pouze kuchařkou s židovskými recepty. Autorka v ní jakoby pohledem z kuchyně popisuje dějiny židovské diaspory. Osm stovek receptů odráží různé světové kultury a regiony, od židovské čtvrti v Káhiře, kde Claudia Rodenová prožila své dětství, přes Evropu, sever Afriky, Asii a obě Ameriky.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha