000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
02100cam a2200433 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
nkc20233576548 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ PrNK |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20240422134149.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
231102s2023 xr a e f 000 0 cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788074043758 |
Zpřesnění |
(vázáno) |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
CBA001 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Agentura upravující záznam |
ABA001 |
Použitá pravidla popisu |
rda |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód ISO geografické oblasti/země |
01_Česká Republika |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641/642 |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Maršálek, Josef, |
Datumy související se jménem |
1982- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0240765 |
(RLIN) |
41342 |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Buchty po ránu / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Josef Maršálek, Tereza Bebarová |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
Vydání první |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
Praha : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
Česká televize, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2023 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
176 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
26 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
statický obraz |
Typ obsahu - kód |
sti |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
490 1# - Údaje o edici |
Údaje o edici |
Edice ČT |
520 ## - Anotace |
Anotace, atd. |
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku? Proč se lité těsto nešlehá? A jak má vypadat upečená makronka? Díky Josefovým radám, na co si dát pozor, a podrobným postupům teď zvládnete koláče, vdolky, ale i kremrole nebo kubánský dort stejně, jako je peče mistr cukrář. Už žádné nevykynuté těsto, zdrclá buchta a přešlehaná šlehačka. Celkem 60 exkluzivních receptů vychází z 1. řady stejnojmenného nedělního pořadu České televize, který se těšil rekordní oblibě diváků. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
sladké pečivo |
Číslo autoritního záznamu |
ph137487 |
(RLIN) |
35474 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
slané pečivo |
Číslo autoritního záznamu |
ph116177 |
(RLIN) |
53206 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
moučníky |
Číslo autoritního záznamu |
ph115366 |
(RLIN) |
25863 |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
sweet pastry |
(RLIN) |
50301 |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
salt cakes |
(RLIN) |
53207 |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
cakes |
(RLIN) |
53208 |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
(RLIN) |
20936 |
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
cookbooks |
(RLIN) |
35084 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Bebarová, Tereza, |
Datumy související se jménem |
1975- |
Číslo autoritního záznamu |
ola2002147015 |
(RLIN) |
43366 |
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Edice České televize |
-- |
21836 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Signatura titulu |
PIG501 |