000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01625cam a2200409 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
017220000658147 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20230503133047.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
230125s2022 xr a e f 001 0 cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788027131389 |
Zpřesnění |
(vázáno) : |
Dostupnost |
Kč 449,00 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
KLG001 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Agentura upravující záznam |
ABG001 |
Použitá pravidla popisu |
rda |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód ISO geografické oblasti/země |
01_Česká Republika |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641/642 |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Smolová, Michaela |
Číslo autoritního záznamu |
mzk20211129465 |
(RLIN) |
46981 |
240 10 - Unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Takmer zabudnuté recepty. |
Jazyk díla |
Česky |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Téměř zapomenuté recepty. |
Číslo části/sekce díla |
2, |
Název části/sekce díla |
Klenoty rakousko-uherské kuchyně / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Michaela Smolová ; ze slovenského originálu Takmer zabudnuté recepty 2 - Klenoty rakousko-uherskej kuchyně přeložil Jan Kravčík |
246 30 - Variantní názvy |
Hlavní název/zkrácený název |
Klenoty rakousko-uherské kuchyně |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
První vydání |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
Praha : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
Grada Publishing, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2022 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
166 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
25 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
statický obraz |
Typ obsahu - kód |
sti |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
504 ## - Poznámka o bibliografii |
Text poznámky o bibliografii,atd |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
Generacemi odzkoušené a otestované recepty na přípravu slavnostních koláčků, zákusků, dortů, buchet, chleba a pečiva, pochoutek. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
tradiční jídla |
Číslo autoritního záznamu |
ph268220 |
Geografické zpřesnění |
Rakousko-Uhersko |
(RLIN) |
51058 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
sváteční jídla |
Číslo autoritního záznamu |
ph116348 |
(RLIN) |
51059 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
sladká jídla |
Číslo autoritního záznamu |
ph116172 |
(RLIN) |
40860 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
pečivo |
Číslo autoritního záznamu |
ph115724 |
(RLIN) |
43721 |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
(RLIN) |
20936 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Kravčík, Jan, |
Datumy související se jménem |
1978- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0043184 |
(RLIN) |
51060 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Signatura titulu |
PIG501 |
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři) |
-- |
2025-08-29 |