000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
00997nam a2200277 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
KN4203200003153888 |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20211002011138.0 |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
191017s2019 xr |||||||||||||||||cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-80-264-2777-3 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
PIG501 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Použitá pravidla popisu |
rda |
041 0# - Kód jazyka |
-- |
fre |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641/642 |
Idetifikátor vydání MDT |
h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Clavel, Judith |
-- |
aut |
(RLIN) |
40659 |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Vaříme bez plýtvání : |
Další údaje o názvu |
40 receptů chutně a úsporně do posledního drobečku |
Údaj o odpovědností, atd. |
Judith Clavel, Barbora Antonová |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
1. vydání |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
Brno: |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
CPress, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2019 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
108 stran |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
Jak si dobře pochutnat a zároveň zužitkovat zbytky a ušetřit! V této knize najdete 40 nápaditých receptů pro labužníky, v nichž využijete zbytky jídla. |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
kuchařky |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Antonová, Barbora, |
Datumy související se jménem |
1968- |
Číslo autoritního záznamu |
ola2004212021 |
-- |
trl |
(RLIN) |
22827 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Signatura titulu |
PIG501 |