Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku... / (Record no. 41239)

000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01841nam a2200253 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné KN4203200000113276
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20211002004800.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 150910s2014 xr |||||||||||||||||cze d
020 ## - ISBN
ISBN 978-80-88063-00-1 :
Dostupnost 390.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace PIG501
Jazyk katalogizace cze
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641
Idetifikátor vydání MDT h
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Vašák, Jaroslav,
Datumy související se jménem 1947-
Číslo autoritního záznamu jn20000810138
-- aut
(RLIN) 12114
245 10 - Údaje o názvu
Název Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku... /
Údaj o odpovědností, atd. [autor Jaroslav Vašák]
246 13 - Variantní názvy
Hlavní název/zkrácený název Putování s vařečkou
260 ## - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Jméno nakladatele Stopa,
datum vydání 2014
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 159 s. :
Další fyzické údaje il. ;
Rozměry 25 cm
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje bibliografii
520 2# - Anotace
Anotace, atd. V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma jídlo
Číslo autoritního záznamu ph634636
-- czenas
(RLIN) 34756
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín regionální potraviny
-- jídla
-- regionální výrobky
-- gastronomie
-- kuchařské recepty
-- kuchařky
-- recepty
-- vaření
-- strava
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
-- czenas
(RLIN) 20936
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Signatura titulu PIG501
Holdings
Status úbytku Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Lokace Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena účinná od Typ jednotky Koha
  420320113952     143.00   113952 10/09/2015 Dospělé oddělení 641/642 199.00 Kosmas Dospělé oddělení 29/07/2024 09/03/2023 Naučná pro dospělé 02/10/2021 Kniha

Powered by Koha