Tajnosti francouzského pekaře / (Record no. 41006)

000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01685nam a2200277 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné KN4203200000111953
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20211002004722.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 150715suuuu xr |||||||||||||||||cze d
020 ## - ISBN
ISBN 9788025714713 :
Dostupnost 189.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace PIG501
Jazyk katalogizace cze
041 1# - Kód jazyka
-- eng
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
-- Konspekt
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 64
Idetifikátor vydání MDT h
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Mayle, Peter,
Datumy související se jménem 1939-2018
Číslo autoritního záznamu xx0004471
-- aut
(RLIN) 16713
245 10 - Údaje o názvu
Název Tajnosti francouzského pekaře /
Údaj o odpovědností, atd. Peter Mayle, Gerard Auzet ; překlad Jiří Sedláček
520 2# - Anotace
Anotace, atd. V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde "pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu"
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma příprava jídel
Číslo autoritního záznamu ph634637
-- czenas
(RLIN) 30245
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma chléb
Číslo autoritního záznamu ph119184
-- czenas
(RLIN) 34507
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín recepty
-- francouzská kuchyně
-- francouzský chléb
-- příprava jídel
-- pečení chleba
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
-- czenas
(RLIN) 20936
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Sedláček, Jiří
-- trl
(RLIN) 9488
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Auzet, Gerard
-- aut
(RLIN) 34508
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce
Název Confessions of a French Baker
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Signatura titulu PIG501
Holdings
Status úbytku Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Lokace Naposledy spatřeno Kód sbírky Cena účinná od Typ jednotky Koha
  420320113565     141.75   113565 15/07/2015 Dospělé oddělení 641/642 189.00 Kosmas Dospělé oddělení 29/07/2024 Naučná pro dospělé 02/10/2021 Kniha

Powered by Koha