000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01685nam a2200277 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
KN4203200000111953 |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20211002004722.0 |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
150715suuuu xr |||||||||||||||||cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788025714713 : |
Dostupnost |
189.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
PIG501 |
Jazyk katalogizace |
cze |
041 1# - Kód jazyka |
-- |
eng |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
-- |
Konspekt |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
64 |
Idetifikátor vydání MDT |
h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Mayle, Peter, |
Datumy související se jménem |
1939-2018 |
Číslo autoritního záznamu |
xx0004471 |
-- |
aut |
(RLIN) |
16713 |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Tajnosti francouzského pekaře / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Peter Mayle, Gerard Auzet ; překlad Jiří Sedláček |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde "pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu" |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
příprava jídel |
Číslo autoritního záznamu |
ph634637 |
-- |
czenas |
(RLIN) |
30245 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
chléb |
Číslo autoritního záznamu |
ph119184 |
-- |
czenas |
(RLIN) |
34507 |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
recepty |
-- |
francouzská kuchyně |
-- |
francouzský chléb |
-- |
příprava jídel |
-- |
pečení chleba |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
-- |
czenas |
(RLIN) |
20936 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Sedláček, Jiří |
-- |
trl |
(RLIN) |
9488 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Auzet, Gerard |
-- |
aut |
(RLIN) |
34508 |
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce |
Název |
Confessions of a French Baker |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Signatura titulu |
PIG501 |