Palička, Milan, 1950-

Sladkovodní kuchařka / Milan Palička - Vyd. 1. - Praha : Smart Press, 2009 - 215 s. : il. - Jídlo jako lék . - Jídlo jako lék .

Výpravná česká kuchařka věnovaná sladkovodním rybám je zaměřená zejména na rybáře a jejich rodiny, tedy na adresáty, kteří mají bezproblémový přístup k rybímu masu, naopak často řeší problém, jak nově a nápaditě je upravit. Sladkovodní ryby navíc, podobně jako ryby mořské, prospívají lidskému zdraví, takže jejich konzumace je doporučován a i odborníky na výživu. Kniha obsahuje zhruba 250 receptů. Receptová část je doplněna celostránkovými fotografiemi hotových jídel a ilustračními fotografiemi s tématikou rybářského prostředí, výlovů a s rybářskými motivy. Úvodní část obsahuje informace o vlivu konzumace ryb na lidské zdraví, dále spoustu informací o rybářství a rybníkářství, rady pro nákup, skladování a přípravu ryb a informace o sladkovodních rybách.

978-80-87049-12-9 : 399.00 Kč

kuchařky recepty sladkovodní ryby rybí jídla rybníkářství

64

Powered by Koha